شکستگی های کنترل شده ای را در بینی

چاپ

شکل 8. این بیمار توسط نویسنده ارشد (MC) تحت استئوتومی جانبی میکروپرفوراسیون قرار گرفت . در حالی که او حداقل کاهش در عرض پشتی (0.56٪) داشت، عرض شکمی 4٪ کاهش یافت. علاوه بر این، هدف از عمل جراحی اصلاح بیش از حد پروجکشن او بود که در تصاویر جلویی قابل درک نیست. الف، نمای فرونتال قبل از عمل؛ ب، نمای فرونتال بعد از عمل. ج، نمای جانبی قبل از عمل. د، نمای جانبی بعد از عمل. عکس های بعد از عمل در 6 ماهگی گرفته شد.

جای تعجب نیست که هر دو تکنیک مقادیر مشابهی از باریک شدن را به همراه داشته باشند. هر دو روش شکستگی های کنترل شده ای را در استخوان های بینی ایجاد می کنند که به میزان دلخواه باریک می شود. موراکامی و لارابی 7 باریک شدن بیشتر با تکنیک های سوراخ کردن را به دلیل حفظ بافت های نرم و پوشش پریوست نظریه دادند. با این حال، مطالعه ما نشان می دهد که ایجاد شکستگی های کامل استخوان های بینی، صرف نظر از تکنیک، ممکن است مهم ترین عامل در باریک شدن استخوان بینی باشد.

در نتیجه، هر دو استئوتومی جانبی مداوم و سوراخ‌دار باعث باریک شدن معنی‌دار از نظر آماری در عرض بینی شکمی می‌شوند. با این حال، جراحی بینی  از نظر آماری تفاوت معنی داری بین 2 تکنیک وجود نداشت. علاوه بر این، هیچ یک از این روش‌ها تغییر آماری معنی‌داری در عرض شکمی پشتی در مقایسه با عرض قبل از عمل ایجاد نکرد. این امر تأیید می کند که استئوتومی های جانبی می توانند باریکی پشت بینی را علیرغم کاهش قوز در رینوپلاستی کاهشی حفظ کنند.